OM OSS

KOSHARI HOUSE

Välkomna till Malmös senaste och hetaste restaurangtillskott

Vi serverar egyptisk streetfood! Vi finns vid triangeltorget mitt i centrala Malmö. Redan ifrån gatan möts du av en mysig uteservering, kliv sedan in genom dörren och upptäck den avslappnade stämningen, harmoniska inredningen och den väldoftande maten. Du väljer om du vill stanna kvar eller ta med din mat. Alla våra rätter är helt veganska och laktosfria. Säg till vid beställning om du vill ha ett glutenfritt alternativ!

5c969ecd5f75c

Vi Specialiserar I
Egyptisk Mat

VÄLKOMMEN TILL KOSHARI HOUSE

Koshari har varit en populär rätt i Egypten sedan 2a världskriget. Det var britterna som tog med sig rätten från Indien till de egyptiska soldaterna. Det kom snabbt till att bli en populär lunch eftersom den mättade bra.

Koshari är en vegansk, hälsosam och smakrik rätt som består utav ris, pasta, linser, kikärtor tillsammans med en härlig tomatsås smaksatt på bland annat vitlök och vinäger, pricken över i'et är den krispigt knaperstekta löken på toppen.

Idag säger många att Koshari är Egyptens nationalrätt. Det finns många restauranger och gatukök, inte bara i Egypten, utan världen över som serverar denna smakrika rätt.

VARFÖR VÄLJ OSS?

grrrf

HEMKÖRNING

v

SMAKRIK

k.l

CATERING